August 11, 2004

Jan Kallberg bloggar loss

En svensk bloggfavorit är Jan Kallbergs. Utöver att vara krönikör i Metro och författare bloggar han om sådana väsentligheter som fyllematvanor, att äta utan att bli överviktig , dejting och arbetets brist på egenvärde. Roligt, välformulerat och inte sällan lite elakt. Precis som bra texter ofta är.

* * *


Det finns ett gäng bloggar som ansökt till Sweblogs.com under de senaste veckorna som jag troligen hinner lägga in till helgen.

* * *

Juventus - Djurgården 2-2. Speciellt 2-0 av Tobias Hysén var snyggt.

* * *

Något är fel när premiären för brunbrända ben och korta kjolar sker i augusti.

1 comment:

Anonymous said...

JK skriver bra. Han kan reta gallfeber på vem som helst ibland :). I verkligheten är det en mycket trevlig, snäll och ödmjuk kille. Innan jag träffade honom hade jag en hel del förutfattade meningar om honom, som verkligen kom till korta. En slutsats därav:
Döm inte människor efter vad de skriver. Text är begränsat, men kompletteras den med kroppspråk får texten/det talade ordet ofta en annan dimension.

Brunbrända ben har jag haft hela sommaren :). Solen har ju visat sig ibland under sommaren. Men tyvärr har nog många haft semestrar som kanske inte motsvarat deras förhoppningar om sol och bad i massor. Nu när de flesta börjar jobba då kommer det, som en ketchupeffekt.

Annica

http://www.tiger.se/blog/